ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Στη Giakoumakis Tiles οι συνεργάτες μας της Cerámica Mayor έχουν σκεφτεί όλους τους χώρους και τα πιθανά κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν αυτά. Μία από τις πιο συχνές περιπτώσεις κατά την ολοκλήρωση μιας κατασκευαστικής λύσης θα ήταν η ολοκλήρωση των σκαλοπατιών και των φινιρισμάτων των παραθύρων.

Γι ‘αυτό προσφέρουμε συγκεκριμένα κομμάτια, έτσι ώστε τα τελειώματα των σκαλοπατιών και των παραθύρων να μην σας ανησυχούν.

Όσον αφορά τις σκάλες εξωτερικού χώρου, το σκαλοπάτι είναι ένα δομικό στοιχείο στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, λόγω της φύσης και της λειτουργίας του, πρέπει να παρέχει ασφάλεια στον χρήστη. Επιπλέον τα κάθετα στοιχεία πρέπει να έχουν τέλειο φινίρισμα. Στη Giakoumakis Tiles θα βρείτε την λύση μέσω των ειδικών τεμαχίων που σας παρέχουμε.

ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

Έχουμε τα μοντέλα που αποτελούν το οριζόντιο επίπεδο του σκαλοπατιού που είναι: «120×33 πλήρες σκαλοπάτι», «120×33 ίσιο σκαλοπάτι» · «31, 6×33 ίσιο σκαλοπάτι, «33×33 ευθύγραμμο σκαλοπάτι ». Με αυτά τα τέσσερα μοντέλα μπορούμε να καλύψουμε την οριζόντια επιφάνεια οποιουδήποτε σκαλοπατιού ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση της σκάλας.

Προσδιορίζοντας κατά τμήματα τους διαφορετικούς τύπους σκαλοπατιών που αναφέρθηκαν παραπάνω, οι δύο μεγάλες διαφορές μεταξύ του σκαλοπατιού τύπου completo και του ευθύγραμμου σκαλοπατιου: το πρώτο έχει ένα ορθογώνιο και μεγαλύτερο τμήμα, είναι ένα συμπαγές κομμάτι και το δεύτερο έχει ένα τμήμα “L” που του επιτρέπει, χάρη στη “μύτη”, να προετοιμάζει σκαλοπάτια που δεν έχουν αιχμηρές άκρες, κάτι που είναι σημαντικό κατασκευαστικό πλεονέκτημα. Σε αυτήν την επιλογή προστίθενται μια σειρά κομματιών για την επένδυση της ανύψωσης όπως το «13×120 Tabica».

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουμε το ειδικό σετ κομματιών για να καλύψουμε τα σκαλοπάτια. Αυτά είναι ειδικά κομμάτια που προσαρμόζονται στο σχήμα και τις διαστάσεις του σκαλοπατιού. Παρέχονται επί τόπου με ειδικές διαστάσεις έτσι ώστε να μπορούν να κοπούν σε σωστό μέγεθος στην περιοχή τοποθέτησης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μετά την περιγραφή όλων των κομματιών που αποτελούν αυτά τα κατασκευαστικά στοιχεία, βλέπουμε ότι μια ολοκληρωμένη αισθητική μπορεί να επιτευχθεί τέλεια στα κάθετα στοιχεία επικοινωνίας, στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, αποτελώντας έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές στα έργα αρχιτεκτονικής.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ

Όσον αφορά τις λύσεις παραθύρων, παρέχουμε τα κατάλληλα κομμάτια Mayor για τα φινιρίσματα ώστε να είναι ασφαλή και να κατευθύνουν το νερό της βροχής προς τη σωστή κατεύθυνση, αποφεύγοντας τη συσσώρευση νερού και υγρασίας διατηρώντας τον εξωτερικό χώρο σωστά και με ασφάλεια. Για παράδειγμα, στις πόρτες εξόδου προς τα έξω ή στο άνοιγμα των παραθύρων, τα τελικά κομμάτια με κάποια κλίση θα οδηγήσουν εύκολα σε αυτό το αποτέλεσμα.