Έκθεση CERSAIE 2022

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στα πλακάκια και στα είδη υγιεινής;

Δείτε κάποια από τα σχέδια που παρουσίασαν μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού στην έκθεση Cersaie 2022 και επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε και να μάθετε περισσότερα.

Η εταιρία ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Β. ΑΕΒΤΤΕ διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τον μοντέρνο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, ο οποίος φιλοξενεί τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα. Συνεχίζεται με τους διαρκώς ενημερωμένους πωλητές, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με στόχο τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή και επιβεβαιώνεται μέσα από τις συνεργασίες που έχει με διεθνώς αναγνωρισμένους εμπορικούς οίκους του είδους που εισάγει και εμπορεύεται και από τα έργα που έχει αναλάβει και ολοκληρώσει στην πορεία της.

Σας παρουσιάζουμε τις τάσεις που εμφανίστηκαν στην έκθεση Cersaie 2022 την μεγαλύτερη διεθνούς ενδιαφέροντος έκθεση πλακιδίων και ειδών υγιεινής στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπου παρευρέθηκαν και αντιπρόσωποι της εταιρίας μας για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο!

Δείτε κάποια από τα σχέδια που παρουσίασαν μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και θα έχετε την ευκαιρία να τα γνωρίσετε στον εκθεσιακό μας χώρο.

Penny Voyager

all author posts