Νεροχύτες Γρανίτη

Οι νεροχύτες γρανίτη κατασκευάζονται από 80% κρυστάλλους φυσικού γρανίτη και το υπόλοιπο 20% του μείγματος αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας ρητίνες. Τα εξαιρετικά υλικά διασφαλίζουν αντοχή στην κρούση, τη θερμότητα, τις χημικές ουσίες, και παρέχουν απόλυτη υγιεινή. Θα βρείτε τους νεροχύτες γρανίτη σε έξι διαφορετικά χρώματα snow, Graphite Carbon, Dark Beige, Ivory, Iron Grey, Industrial Grey

Ασφάλεια: Η μούχλα οι λεκέδες και οι άσχημες οσμές προκαλούνται από την συσσώρευση των βακτηρίων στην επιφάνεια του νεροχύτη. Η επιφάνεια αυτή είναι ομοιογενής και χωρίς πόρους εξασφαλίζοντας τη μη συσσώρευση των βακτηρίων.

Ιδιότητες: Οι νεροχύτες γρανίτη που σας προσφέρουμε εμφανίζουν υψηλή αντοχή στη θερμότητα, ακόμη και σε αντικείμενα θερμοκρασίας 200C. Έχουν αντοχή σε κρούση μετά από ρίψη αντικειμένου 1kg από 70cm ύψος και υψηλή σκληρότητα, διαθέτοντας έτσι αυξημένη αντιχαρακτική συμπεριφορά. Δεν αποχρωματίζονται ακόμα κι αν έρθουν σε επαφή με χημικά καθαριστικά προϊόντα κουζίνας.

*Ερμάριο είναι ο απαιτούμενος χώρος που πρέπει να μείνει κενός στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη ώστε κατά την εγκατάσταση του να τοποθετηθούν άνετα οι γούρνες του.

Penny Voyager

all author posts